Esküvői Kitelepülés - Árak, Menüsorok

Tisztelt Jegyespár!

A lenti összeállítás abban kíván segítséget nyújtani Nektek, hogy megtaláljátok a számotokra optimális vendéglátási formát kitelepüléses esküvőtök megrendezésekor. A menüsorok természetesen egyedi igényekhez alakíthatók; bármely egyéni kérés megvalósításra kerül.

Menüárak tartalmazzák:

  • lent részletezett vendéglátást adott időtartamra és vendéglétszámra
  • vendéglátáshoz szükséges eszközparkot és formaruhás felszolgálókat
  • porcelán, üveg illetve fém eszközökkel történő teljes körű catering lebonyolítást
  • büfé és italpultok selymezését, terítését az általatok meghatározott színnel
  • személyzet munkadíját
  • kitelepülés költségeit Budapesten belül
Reméljük, hogy a vázolt lehetőségek tükrözik elképzeléseiteket és a részletek kidolgozását hamarosan közösen megkezdhetjük.







 

   1/A TÁLSZERVIZES MENÜ

Leves kínálat körasztalokra bekészítve:
Marhahúsleves finommetélttel vagy Újházy tyúkhúsleves

Vegyes sültes tálak az asztalokra bekészítve:
Bazsalikomos olivában pácolt csirkemell filé
Szűzérme sonkával és sajttal felül sütve
Csáky rostélyos
Zöldséggel töltött palacsinta, bazsalikomos sajtmártásban

Vegyes köretek az asztalokra bekészítve:
Gombás párolt rizs
Vajas galuska
Pirított Burgonya

Saláta kínálat tányérszervizes felszolgálással:
Primőr zöldsaláta és savanyúság ízelítő

Vegyes péksütemények:
Kenyérfélék: fehér és barna baguette, Mini zsömlék, kiflik: szezámmagos, vajas kifli

Desszert kínálat:
Házi rétes a helyszínen frissen sütve az alábbiakból vegyesen:
almás, túrós, meggyes, tökös-mákos



   1/B (ÜLTETETT) ÁLLÓFOGADÁS

Hideg ételek kínálata a büféasztalról:
Aszalt gyümölcsös jérce rolád
Friss salátán szőlőlevébe bujtatott borjúhús
Nemzeti pulykatekercs
Mini sertés bécsi kéksajt mártással
Uborka falat sajtkrémmel töltve

Saláták kínálata a büféasztalról:
Görög saláta
Milánói saláta
Párizsi saláta
Vecsési vegyes savanyúság

Meleg ételek kínálata a büféasztalról:
Tárkonyos csirkemell ragu, mazsolás rizzsel
Mexikói pulykamell érmék fűszeres mártással, vajas kukoricával
Vörösboros gombás vadpörkölt, krumplinudlival
Francia túrós sonkás rétes, fehérbor mártásban
Padlizsános gnocchi sajtmártásban

Vegyes péksütemények:
Kenyérfélék: fehér és barna házi kenyér
Mini zsömlék, kiflik: mákos, szezámmagos, vajas kifli

Desszertek kínálata a büféasztalról:
Mini koktél sütemények:
Narancsos csokoládétorta
Sacher torta
Barackos túrótorta
Eszterházy torta
   1/C DÍSZÉTKEZÉS

Érkezésnél kínált falatok, zakuszkik:
Kacsamelles áfonyával
Lazacos tormahabbal
Juhsajtkrémes, primőr zöldséggel

Díszétkezés:
Couvert tányérra bekészítve, a helyszínen frissen sütve:
Rozsos zsemle
Sajtos stangli

Kegyszerek:
Snidlinges fűszervaj rózsa
Juhtúrós körözött

Hidegen szervírozva:
Borjúérmék Chardonnay mártással és szalma zöldségekkel

Melegen szervírozva:
Leves
Gombaesszencia raviólival és bébi karottával

Fő fogás
Tűzdelt szarvascomb narancsos pecsenyelében, mini rakott burgonyával

Desszert
Csokoládé habok fehéren és feketén



   1/D GRILL MENÜ

Helyszínen grillezett ételek:
Marokkói csirkenyárs
Mézes-chilis pulykamell
Baconos karajtekercs
Rablóhús
Csevapcsicsa
Rózsaborssal pácolt hátszín

Vegetáriánus ételek, köretek:
Grillezett vegetáriánus nyárs
Fóliás burgonya
Petrezselymes párolt rizs
Hagymás lecsó

Saláta kínálat:
Majonézes kukorica saláta
Paradicsomos zöldbab saláta
Orosz hússaláta
Vecsési vegyes savanyúságok

Vegyes péksütemények:
Kenyérfélék: fehér és barna baguette, Mini zsömlék, kiflik: szezámmagos, vajas kifli

Desszert választék:
Mini koktél sütemények és desszertek
Ribizlis és barackos gyümölcskosár
Zserbó
Grillázs
Palacsinta vegyesen az alábbi ízekből (ízes, kakaós, vaníliás)

tovább az "ESKÜVŐI MENÜSOROK II."-re >>>